June Produkter AB

Vi är din leverantör av högkvalitativa och innovativa produkter för Sveriges Lantbruk, Entreprenad & Park.

Lokal närvaro, Nationell räckvidd.


L okal närvaro. Vårt mål är att finnas där våra kunder finns. Vi vet vikten i att ha en personlig relation till våra kunder och detta vill vi bevara. Genom att ge er lokala kontakt och våra återförsäljare verktygen som krävs för att erbjuda dig optimala produkter för just ditt användningsområde är och förblir det viktigaste för oss.


Nationell räckvidd. Genom att hela tiden jobba emot att finnas tillgängliga för så många som möjligt utvecklar vi just nu branschens kanske enklaste sätt att anförskaffa sig produkter inom jordbruk. Med hjälp av vår digitalisering av butiken kan du som kund nu sitta vart du vill i hela landet med fler möjligheter än någonsin.

Våra Produkter

Vi jobbar hela tiden med att utveckla vårt produktsortiment, och vi drivs av att hitta optimala produkter för våra kunder.

Några av våra varumärken

westermann
Citattecken

Vi försöker ständigt att överträffa våra kunders förväntningar. Genom högkvalitativa produkter, god kommunikation och bra återförsäljare är vi på god väg!

— Magnus Junefelt, VD
Magnus

Om Företaget


June Produkter är ett lantbruksföretag beläget i Jönköping och Munka-Ljungby.

Vi är i dagsläget 8 personer som gör sitt bästa varje dag för att kunna överträffa kundernas önskemål. Verksamheten drivs med en hög kunskapsnivå & lång erfarenhet i branschen där majoriteten av personalen har verkat i över 20 år. Vi värdesätter därför stor förståelse för kundernas behov men också för de problem som kan uppstå i det tuffa klimat som maskiner i lantbruket utsätts för. Genom våra serviceanläggningar och 3000 kvadratmeter stora reservdelslager jobbar vi effektivt för att snabbt hjälpa kunderna med servicearbeten och leveranstider av reservdelar. Detta för att så snabbt som möjligt undvika avbrott under de olika säsongerna.

De senaste året har varit turbulent och mycket främjande för verksamheten. Vi har inlett flera intressanta samarbeten med internationella fabriker och leverantörer, för att ta fram det bästa möjliga sortimentet för såväl nya som de 5800 befintliga kunder som vi har.

Tidigare under året förvärvade vi det fina generationsbolaget L Rasmusson Maskin, ett företag som genom sin kunskap och erfarenhet spelar en stor roll på branschområdena bevattning och potatis.

Vi ser 2019 som ett kommande mycket intressant år med mycket nya kundkontakter. Vi hoppas också på att vi under året får möjligheten att hitta de optimala produkterna för just Er.